ÖKO Termékek

ÖKO Általános foltisztító és fehérítő mosószer adalék 1kg

Aktív oxigénforrás, melegvízben való szétbomlása során oxigén, víz és nátrium-karbonát (mosószóda) keletkezik. A felszabaduló aktív oxigén eros tisztító, fehérítő, folteltávolító, szagtalanító és fertőtlenítő hatású, nem fakítja a színeket. Egyedi összetételének köszönhetően már 30ºC-tól kifejti hatását.

Felhasználás: Mosáshoz: hagyományos mosásnál 1-2 teáskanálnyi 1 gépnyi ruhához a mosópor adagoló rekeszbe szórva, mosódióval történő mosásnál 1-2 evőkanálnyi Áztatásához: intenzívebb fehérítés, folttisztításhoz tegyünk 1-2 evőkanál fehérítőport meleg vízbe (30ºC) és mosás előtt áztassuk néhány órán át a beszürkült, sárgás, foltos ruhákat. Foltok eltávolítása: fű-, gyümölcs-, kávé és teafoltok, piros gyümölcsfoltok,...stb esetén vízzel kevert pépet közvetlenül a foltra rakjuk. Alkalmas tűzhelyre vagy edényre égett ételfoltok tökéletes eltüntetésére és gyors megtisztítására.

Összetétel:  <95% Nátrium- perkarbonát, aktivátor

Kiszerelés: 1 kg

 

ÖKO Mosószer 3l (több változatban)

Mosószer koncentrátum (40 mosáshoz elegendő) kézi és gépi mosáshoz fehér és színes ruhákhoz. Kiváló tisztító hatású alacsony hőmérsékleten is. Alaposan tisztít, védi ruhái színét és kíméletes a bőrhöz. Foszfátot és optikai fehérítőt nem tartalmaz.   Folttisztításhoz és fehér ruhákhoz adjon hozzá Zöldlomb fehérítő port (Nátrium perkarbonát alapú).

Kapható illatmentesen Aloe Vera kivonattal, Floral és Citrus illattal is.


Adagolás
Vízkeménység Tiszta ruha
Koszos ruha
Lágyvíz 1 kupak
2 kupak
Keményvíz 2 kupak
3 kupak

Kiszerelés: 3 liter

 

ÖKO aloe vera mosogatószer koncentrátum 750 ml

Gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a rászáradt ételmaradékokat, a poharakról, tányérokról és az edényekről. Kíméletes a bőrhöz, cukortenzidet és ALOE VERA-t tartalmaz.

Adagolás: Normál szennyeződéseknél 1 adagot kb. 2ml-t adjunk 5 liter meleg vízhez, erősebb szennyeződéseknél ennél töményebben adagolja.

Kiszerelés: 750 ml, 5 liter

 

ÖKO ecetes mosogatószer koncentrátum 750 ml

Gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a rászáradt ételmaradékokat a poharakról, tányérokról és az edényekről. Kíméletes a bőrhöz, cukortenzidet és ecetet tartalmaz.

Adagolás: Normál szennyeződéseknél 1 adagot kb. 2ml-t adjunk 5 liter meleg vízhez,  erősebb szennyeződéseknél ennél töményebben adagolja.

Kiszerelés: 750 ml, 5 liter

 

ÖKO Általános PH semlegesTisztítószer 1l

Minden lemosható felületre kiválóan használható (kő, fa, padló, csempe, mosdó, konyhabútor, üvegfelületek). Alaposan tisztít, kíméletes a bőrhöz és hatékonyan eltávolítja a zsíros és az egyéb szennyeződéseket. Kézmosáshoz és kézi mosáshoz is használható.

Adagolás: Normál szennyeződéseknél kb. 1 kupaknyi (30ml) 7 l meleg vízhez, erősebb szennyeződéseknél ennél töményebben adagolja.

kiszerelés: 1 liter, 5 liter

 

ÖKO Szanitertisztító 0,75l

Tökéletesen és hatékonyan távolítja el a vízkő, szappan és az egyéb szennyeződéseket. A citromsav tökéletes ragyogást biztosít az ablakon, a csempén, a mosogatón és a csaptelepen. Nem károsítja a műanyag felületeket.

Adagolás: A flakonból szórjunk a tisztítandó felületre a tisztítószerből a szennyezettség mértékének megfelelő mennyiséget. Rövid idő eltelte után tiszta vízzel alaposan öblítsük le, majd puha törlőkendővel töröljük szárazra.

kiszerelés: 0,75 liter, 5 liter

 

ÖKO WC Tisztítószer 0,75l

Ecettel és ásványi sóval aktivált citromsav biztosítja a szennyeződések, húgykő eltávolítását és a baktériumok elleni kiváló hatását.

Adagolás: Öntsünk s szerből a wc csészéjébe, majd kefével dörzsöljük szét és hagyjuk hatni, 5-10 perc után öblítsük le. Makacs szennyeződések esetén hagyjuk hatni 1 éjszakán át.

kiszerelés: 0,75 liter, 5 liter

 

ÖKO Padlótisztító 1l

Alkoholos padlótisztító. Alaposan tisztítja a padlót, járólapot, követ és a parkettát, fényes csíkmentes felületet biztosít.

Adagolás: Normális szennyeződéseknél kb. 1 kupaknyi (30ml) 7 l meleg vízhez, erősebb szennyeződéseknél ennél töményebben adagolja.

kiszerelés: 1 liter, 5 liter

 

ÖKO Üvegtisztító 0,5l

Ideális tisztítószere az ablakok, tükröknek, képernyőknek, üvegbútoroknak, autóüvegeknek. Hatékonyan, csíkmentesen távolítja el a nikotinos, zsíros szennyeződéseket, ujjlenyomatokat.

Adagolás: Az üvegfelületre a folyadékot takarékosan felszórjuk, majd tiszta, száraz ruhával foltmentesre töröljük.

kiszerelés: 0,5 liter, 5 liter

 

ÖKO Ecetes Tisztítószer 1l

A természet erejével biztosítja a konyha, fürdőszoba és a WC ragyogását. Ideális a vízkő és a szappanmaradékok eltávolítására.

Adagolás: A vízkő eltávolítását tömény szerrel nedvesített puha ronggyal végezzük, szennyeződéstől függően 1-5 percig hagyjuk hatni. Víz és zsírfoltok ellen rendszeres tisztításkor minden liter vízhez 1 kupaknyi (30ml) tisztítószert adagoljunk. A tisztítást alapos leöblítéssel célszerű befejezni.

kiszerelés: 1 liter, 5 liter

 


KOVALD Műszaki, fejlesztő és szolgáltató Kft. Copyright © 2010. Minden jog fenntartva. | Adatvédelmi tájékoztató